Bemutatkozunk

 

Zuggó© BE40 Térkő roppantó

A Zuggó és Fia Egyéni Cég 1979-ben alakult Magyarországon. Első saját fejlesztésű gépét - a padlóburkolólap- és csempevágó gépet - immáron negyed évszázada gyártja. Ez a termék 1983-ban szabadalmat kapott, az 1992. évi Budapesti Nemzetközi vásáron pedig Invenció díjat nyert. A csempevágó gép sokáig egyedülálló volt a magyar piacon. A piaci igényeknek megfelelő, folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma is keresett munkaeszköze az építőiari vállalkozóknak. A vállalkozás 1993-ban kifejlesztette a betontérkő roppantó gépét, amelyet azóta szintén folyamatosan gyárt.

A Zuggó Építőgépek közel egy évtizede saját gyártású gépei mellett hideg- és térburkolástechnikai gépeket, téglavágás-, falvágás, vakolás- és betontechnológiai eszközözöket, távolságmérő és szintező műszereket, kőműves szerszámokat és egyéb építőipari berendezéseket is forgalmaz építőipari szakemberek és nagy- és kiskereskedők számára.

Bemutatótermünk 2002-ben nyílt meg Zalaegerszegen, az Alsójánkahegyi út 25-ben. Rendszeresen bemutattuk termékeinket a koncentrált piacokon: minden Budapesti Nemzetközi Vásáron és Construma Nemzetközi Építőipari Kiállításon. Ezen felül három alkalommal részt vettünk a kolozsvári Ambient Construct nevű szakkiállításon. 2008-ban Regedén a Sejem Megra Építőipari Szakkiállításon, illetve régebben bemutatkoztunk a nyitrai, zágrábi szakkiállításokon, valamint Zalaegerszegen az Iparos Udvarban, Egerszegi Vásáron.

Termékeinket az ország egész területére értékesítjük, postai utánvéttel és futárszolgálattal szállítunk.

 

Munkatársak

 

Zuggó József

Ügyvezető igazgató
Tel: 30/69-00-368

 

 

Táncos Norbert

Értékesítési vezető
Tel: 30/576-24-65

 

 

Üdvözöljük a Zuggó Építőgépek weboldalán!
GONDOLJON MÁR IDÉN A JÖVŐRE! PÁLYÁZATOK, EU-s FORRÁSOK!
Feltétel: az idei árbevétel haladja meg az előző évit!
Hívja most a 92/598 990-es számot!