Játék markológép
Hely: Hivatkozás a főoldalra /Gyerekjátékok/Játék markológép
Játék markológép

Termék információk

 Igazi élmény a gyerekeknek díjmentes kipróbálással

Ismerkedjen meg játékmarkológépünkkel közelebbről!


Garantált bónusz program extra szolgáltatásokkal:

-          Egy hónapos ingyenes kipróbálási idő.

-          Kétféle ajándék wellness utalvány igény szerinti darabszámban.

-          Ha az egy hónapos próbaidő után létrejön a vásárlás, biztosítjuk a díjmentes szabványossági bevizsgálását az intézmény már meglévő játékparkja számára (maximum 20 db játék). Ellenőrizzük megfelelőek-e a meglévő játékok a hatályos törvények, szabványok szerint, továbbá ha szükséges pótoljuk a hiányzó dokumentációkat is (ellenőrzési terv, karbantartási terv, VI. számú melléklet).

-          Amennyiben nem vásárolják meg a terméket. annak visszaszállítási költségeit mi álljuk.

 

MI is az a játékmarkológép? Hogyan kell elképzelni és mire jó?

-          Óvodások és kisiskolások számára készülő játszótéri játék, amely valódi markológépet modellez. A markolókanál két kar kombinált és összefüggő mozgásával irányítható, ezáltal sokrétűen fejleszti a gyermek ügyességét, kombinációs és mozgáskoordinációs készségét, ami elengedhetetlen, ahhoz, hogy a gyermek iskolaéretté váljon.

-          90 cm sugarú területen homokba helyezhető

-          A markológép magyar előállítású és fejlesztésű termék, amely megfelel a legmagasabb szintű EU-s szabványoknak is. Erre másfél évtizedes szakmai tapasztalatunk a garancia. Alkalmazott szabványok: MSZ EN 1176-1: 2008, MSZ EN 1176-5:2008, MSZ EN 1176-7: 2008.

-          Az eddigi tapasztalatok alapján a játék a gyerekek körében nagyon népszerű. Fontos azonban, hogy egyszerre csak egy gyerek tudja használni így gyakori a markológépnél a sorban állás is.


A játékmarkológép eredeti ára 397 000 Ft + ÁFA (Bruttó: 504 190 Ft.) Most azonban megkaphatja az ingyenes egy hónapos kipróbálás után

Kedvezményes bevezető, nettó: 197 000 Ft + ÁFA (Bruttó: 250 190 Ft.) áron!Pedagógus véleménye:

„A játékmarkológép a gyermekek egyik nagy álmát teljesíti. Az utcán és az építkezéseken sokszor megcsodált munkagép gyermekméretben hozzáférhetővé válik a kisgyermekek számára. Használatával, a felelősséggel dolgozó felnőtt szerepét gyakorolja. Tapasztalással megtanulja a kezelését, ami a próbálkozások során a munkában való kitartást segíti, koncentráció képességét, tanulási vágyát növeli. A gép működése szükségessé teszi az egyes mozzanatok sorba rendezését, ami a logikus gondolkodást és az emlékezést egyaránt serkenti. A munkavégzés közben végzett kéz- és lábmozdulatok a gyermek mozgáskoordinációját fejlesztik. A garantált sikerélmény a gyermek kezdeményező kedvét növeli. Összefoglalva: a játék fejleszti a gyermek értelmi és mozgással kapcsolatos képességeit, jótékonyan hat érzelmi világára, egész személyiségére. Örömmel ajánlom óvodai, iskolai játszótéri használatra!” – Farkas Zoltánné, óvodavezető Szent Család Óvoda, Zalaegerszeg

 

Szállítási és felállítási feltételek: A terméket futár viszi ki, melynek költsége egyszeri 3 970 Ft+Áfa. (Bruttó: 5 042 Ft.) Visszaszállítási költség nincs! A felállítás alapesetben egyszerű, a kipróbáló intézmény feladata, amelyhez természetesen minden szükséges információt biztosítunk. Ha mégis szükségük lenne segítségre Zala, Vas és Veszprém megye területén a leállítást díjmentesen vállaljuk, míg további, távolabbi helyszíneken csak a kiszállás költsége térítendő (97 Ft/km).

 

További részletekért keressen minket: Építőgépek Plusz Kft. Zalaegerszeg, Alsójánkahegyi út 25.

Telefonszám: 0692/598-990, e-mail cím: zuggo@t-online.hu


 
 

 

Zuggó József

Játszótér építő és üzemeltető szakember

Legyen az első véleményt író!

Bruttó ár : ?.?? Ft


Termék kód: JE17
Mennyiség: Kosárba tesz